Asociația Cetățeni Activi pentru Relații Etice

”Societatea noastră are nevoie de o cultură a interacțiunii umane bazată pe consimțământ. Societatea noastră are nevoie de o cultură a relaționării și atingerii care nu este amenințătoare. Avem nevoie de instrumente care să ne permită să creăm această cultură. Instrumente care să facă clară distincția între conexiune și depășirea limitelor personale, atingerea dorită și nedorită, sexualitate și violență, sexualizare excesivă și sex-shaming. Dorim să creăm o cultură în care corpurile, apropierea, intimitatea și sexualitatea sunt exprimate în mod autentic, autonom și lipsit de rușine; o cultură în care orice ființă este capabilă să se angajeze într-o interacțiune platonică sau fizică cu ceilalți în mod respectuos”.

Website:
asociatiacare.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular