Asociatia Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala

Centrul Step by Step este o organizație non-profit care promovează principiile educației timpurii de calitate și derulează proiecte pentru modernizarea educației și dezvoltare comunitară sustenabilă, proiecte menite să pregătească noile generații pentru confruntarea cu cea de-a IV-a Revoluție Industrială.
Din 1994, în parteneriat cu Ministerul Educației, Centrul Step by Step implementează Alternativa Educațională Step by Step, aplicată în prezent în grădinițe și școli publice din 95 de localități ale României.
Inovarea și excelența în educație sunt principalele noastre obiective, motiv pentru care întreaga energie a echipei noastre este canalizată către dezvoltarea de comunități profesionale care pot transforma în bine procesul educațional și pot valoriza inteligența și potențialul fiecărui copil.
Nu știm cum vor arăta meseriile viitorului, dar suntem convinși că o educație timpurie de calitate va oferi copiilor cel mai bun început de drum în viață și îi va ajuta să își atingă adevăratul potențial.
Educația timpurie este iubire, iar împreună putem dărui fiecărui copil un start bun în viață!

Website:
www.stepbystep.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular