ASOCIATIA "CENTRUL DANIEL" AFJ

Asociatia “CENTRUL DANIEL” AFJ Bacau, este o organizatie neguvernamentala, apolitica, cu caracter umanitar, infiintata pe baza fostei legi 21/1924, prin S.C. nr.174/1990, modificata prin O.G. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii publicata in M.O. 39/31.01.2000.

Misiunea organizatiei: de a sprijini toate categoriile defavorizate ale comunitatii, prin derularea de proiecte sociale, medicale si educative care sa imbunatateasca viata persoanelor cu dizabilitati de orice fel si familiile din care aceştia fac parte, copii orfani, abandonati, tineri si familii vunerabile, persoanele in varsta.
In cadrul Centrului “Daniel” – principalul obiect de activitate al asociatiei, asiguram servicii de recuperare / reabilitare pentru copii si tineri cu dizabilitati sau boli invalidante, cu varsta cuprinsa intre 0 – 18 ani.
Serviciile oferite de organizatia noastra se adreseaza atat copiilor/tinerilor ingrijiti in familie din Bacau si din zonele limitrofe, cat si copiilor institutionalizati / in plasament.
In cadrul Centrului Daniel se deruleaza programe bine definite al caror obiectiv este recuperarea / realibilitarea - ca proces destinat sa dea posibilitatea copiilor /tinerilor cu diferite dizabilitati sau boli invalidante sa ajunga si sa se mentina /sa se dezvolte la nivel maximal functiile fizice, psihice si sociale.

Website:
www.centruldaniel.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular