ASOCIATIA CENTRUL CREŞTIN PENTRU VIAŢĂ EKKLESIA PIATRA-NEAMT

Centrul Creştin pentru Viaţă Ekklesia Piatra-Neamţ este o asociaţie înfiinţată în scop spiritual şi umanitar.

În Ioan 1.12-13 Scriptura afirmă că prin credinţa în Hristos oamenii pot deveni copii ai lui Dumnezeu. Aceştia nu sunt născuţi din sânge sau prin voia firii lor, ci sunt născuţi din Dumnezeu. Acelaşi apostol argumentează în Epistola 1 Ioan faptul că cei care sunt din Dumnezeu fac din iubirea aproapelui pasiunea vieţii lor. Cei ce sunt din Dumnezeu iubesc!

Ca oameni răscumpăraţi de Hristos din pricina dragostei lui Dumnezeu ne propunem să dezvoltăm mai mult dragostea faţă de aproapele. Acelaşi apostol afirmă: "Cine iubeşte pe Dumnezeu, iubeşte oamenii".
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular