Asociatia Catkeen

Într-un mic orășel pitoresc numit Brașov, Bianca Zanfirache și Alina Popa, au luat inițiativa de a schimba viețile unor feline vulnerabile. În 2019, aceste două prietene pasionate au fondat Asociația Catkeen, o organizație dedicată exclusiv protejării și îngrijirii pisicilor aflate în nevoie specială. Au crea un adăpost sigur și iubitor pentru pisicile care, din diverse motive, se aflau într-o situație mai delicată .În present au peste 200 pisici , toate sterilizate , vaccinate si in cautare de familii . Cu fiecare zi care trece, Asociația Catkeen continuă să crească și să aducă speranță în inimile pisicilor aflate în nevoi speciale, demonstrând că cu pasiune, determinare și iubire, se pot schimba destine și se poate crea un viitor mai bun pentru toți membrii pufoși ai comunității.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular