Asociația Câte-n lună și-n mansardă

Asociația Câte-n lună și-n mansardă dezvoltă și implementează proiecte ce au în centru educația prin cultură a copiilor și tinerilor, fie că e vorba o revistă culturală pentru copii (Ghidul pozneț de cultură), un târg internațional de carte pentru copii (bookerini.ro), o expoziție interactivă de promovare a patrimoniului (Apa trece, poveștile locului rămân), program internațional de program de educație culturală și creativitate pentru copiii din România și din diaspora, care a pus în valoare poveștile despre curaj din pandemie spuse de copii sau, din 2022, proiecte de integrare a tinerilor și artiștilor din Ucraina (Open Museums Open Hearts) și de dialog intercultural pentru tinerii români și ucraineni (Eyes On the City)
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular