Asociatia Cat Savers

Asociatia 'Cat Savers' a fost infiintata pentru a veni in ajutorul micilor suflete nevinovate care traiesc in jungla urbana a capitalei. Pisicute nascute pe strazi, ranite, sau abandonate, care fara sprijin fizic si financiar, nu ar avea sansa de a continua sa traiasca. Pentru ca procesul de 'rescue' sa fie finalizat cu succes, dupa ce sunt preluate, vindecate si pregatite din toate punctele de vedere, pisicutele au nevoie sa fie adoptate.Toate eforturile depuse sunt imense, si pentru a putea continua in acest demers, este nevoie de sustinerea iubitorilor de animale!Puteti afla mai multe informatii despre asociatia infiintata in 2022, dar si despre eforturile noastre sustinute, inca de acum 7 ani, in sprijinul pisicutelor comunitare, de pe pagina de Facebook "Asociatia Cat Savers".Va multumim!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular