ASOCIAȚIA CARITABILĂ ION C. BRĂTIANU

ASOCIAȚIA CARITABILĂ ION C. BRĂTIANU (Acronim - AICB) s-a constituit ca Asociație pe baza O.G. nr. 26/2000 în anul 2007, fiind înregistrată ca persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, asociație profesională centrală, la nivel național, apolitică, non-guvernamentală şi non- profit cu numărul 29/RA/2007, la Judecătoria Pitești, județul Argeș.Scopul asociatiei este exclusiv umanitar si caritabil, constand in acordarea unui sprijin eficient prin donatii in alimente, imbracaminte si incaltaminte (inclusiv articole sportive), medicamente, bani, bunuri de orice fel, materiale de constructii, prestari de servicii diferitelor categorii sociale fara deosebire de nationalitate, religie, rasa, sex, varsta sau convingeri politice si institutiilor de stat, ONG-uri (fundatii, asociatii etc.) si altor persoane juridice care se incadreaza scopului si obiectivelor AICB. Scopul asociatiei este unul nelucrativ, non-profit, de interes social si nepatrimonial. In realizarea scopurilor sale, ACIB desfasoara activitati caritabile, culturale, stiintifice, sportive, social-filantropice si de strangere de fonduri din orice surse legale. Activitatile pot fi desfasurate de angajatii proprii ai ACIB, de parteneri si voluntari. De asemenea, asociatia poate desfasura activitati economice in limitele si cu procedurile premise de Ordonanta Guvernului nr. 26/2000, coroborate cu modificarile si completarile ordonantei guvernului nr. 37/2003.

Website:
-

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular