Asociația Caradja-Cantacuzino

Asociația Caradja Cantacuzino a fost înființată în februarie 2022 și are ca direcții principale prezervarea și promovarea patrimoniului cultural și sprijinirea persoanelor din medii defavorizate.Printre proiectele noastre se numără: transporturi în valoare de peste 9 mil. euro către Ucraina, cursuri de prim ajutor, restaurarea Conacului Ecaterinei Caradja, precum și proiectul ''Cimitirul Bellu - Muzeu in aer liber''.Fondat din dorința de a face bine, valorile noastre principale sunt transparența și integritatea în toate activitățile noastre. De asemenea, ne concentrăm pe implicarea și participarea activă a comunității în toate proiectele și activitățile noastre, asigurând astfel longevitate efectelor acțiunilor pe care le derulăm.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular