Asociația Bicazul Nostru

Asociația Bicazul Nostru a fost înființată în anul 2020 la inițiativa unor persoane dornice de aducerea orașului Bicaz la standarde demne de secolul XXI care militează pentru #DezvoltareUrbanaBicaz.Printre valorile care caracterizează asociația, regăsim următoarele concepte cheie: transpartența, integritatea, lucrul în echipă, creativitatea, responsabilitatea, perseverența.Misiunea noastra constă în dezvoltarea de programe și acțiuni care vor viza transformarea radicală a orașului în următorii 10 ani, astfel încât zona turistică de care beneficiem să devină un obiectiv de atracție important la nivel național și internațional, dar și reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din zonele marginalizate și îmbunătățirea calității vieții, creșterea coeziunii sociale, îmbunătățirea mediului de viață și creșterea economică în teritoriul Strategiei de Dezvoltare Comunitară, prin implementarea de măsuri/operațiuni integrate.Asociația funcționează în baza prevederilor O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații ca persoană juridică, română, de drept privat, fără scop patrimonial, independentă și neguvernamentală.

Website:
www.bicazulnostru.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular