Asociația Bicazul NostruAsociația Bicazul Nostru a fost înființată în anul 2020 la inițiativa unor persoane dornice de aducerea orașului Bicaz la standarde demne de secolul XXI care militează pentru #DezvoltareUrbanaBicaz.

Printre valorile care caracterizează asociația, regăsim următoarele concepte cheie: transpartența, integritatea, lucrul în echipă, creativitatea, responsabilitatea, perseverența.

Misiunea noastra constă în dezvoltarea de programe și acțiuni care vor viza transformarea radicală a orașului în următorii 10 ani, astfel încât zona turistică de care beneficiem să devină un obiectiv de atracție important la nivel național și internațional, dar și reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din zonele marginalizate și îmbunătățirea calității vieții, creșterea coeziunii sociale, îmbunătățirea mediului de viață și creșterea economică în teritoriul Strategiei de Dezvoltare Comunitară, prin implementarea de măsuri/operațiuni integrate.

Asociația funcționează în baza prevederilor O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații ca persoană juridică, română, de drept privat, fără scop patrimonial, independentă și neguvernamentală.

Website:
www.bicazulnostru.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular