Asociația Be You

Spiritul civic, responsabilitatea socială, dragostea față de comunitate, interesul acordat dezvoltării tinerilor sunt caracteristici ce definesc donatorii Be You. Împreună generăm noi și noi proiecte așezând cărămidă cu cărămidă la formarea unei noi generații ce va conduce către o societate mai bună, implicată, onestă și dornică de o dezvoltare sustenabilă a comunității – o societate cu adevărate valori democratice.Tot ceea ce facem este posibil doar cu ajutorul vostru.Mulțumim tuturor celor care ne susțin!Simpli oameni care ne sprijină prin donații directe sau prin completarea declarației 230. Companii care ne sponsorizează activitatea alegând să redirecționeze cei 20 la sută din impozitul pe profit proiectelor noastre. ONG-uri partenere din întreaga lume alături de care desfășurăm proiecte. Acestea oferă posibilitatea tinerilor să capete noi orizonturi învățând, cunoscând culturi noi, vizitând țări noi, făcându-și prieteni pe întreg globul, întorcându-se acasă mai bogați sufletește și pregătiți să producă schimbări în jurul lor. De asemenea, mulțumim instituțiilor care ne sunt partenere în proiecte pentru că au înțeles că unitatea dă forță acțiunilor crescând impactul pozitiv în societate.Spiritul civic este important pentru comunitate, iar donatorii Be You sunt motorul dezvoltării tinerilor pe care îi sprijinim.Până acum am inițiat și desfășurat activități în care au fost implicați peste 15000 de tineri.Prin parteneriatele internaționale am deschis porțile cunoașterii pentru tinerii de toate naționalitățile, din toate zonele țării.Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative avem nevoie în continuare de susținerea voastră.Continuați să ne fiți alături și implicați-vă împreună cu noi în proiectele noastre:Completează formularele 3,5 la sută dacă ești salariat, pfa, etc.Alege să te implici alături de noi sponsorizând Asociația Be You cu 20 la sută din impozitul firmei.Donează direct în conturile asociației Be You deschise la Banca Transilvania sau direct cu cardul pe pagina noastră de internet.Susține Asociația Be You!

Website:
beyoueurope.eu

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular