Asociatia Be Teen

Asociația Be TeeN a luat naștere din dorința de implicare a celor trei membri fondatori. Ne încăpățânăm să credem că putem schimba LUMEA și, cu ambiție, vrem sa dovedim că acolo unde exista EU VREAU există cu siguranță și EU POT!Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunității în care trăim și să construim un viitor plin de zâmbete și frumos. Proiectele noastre se adresează în special copiilor, tinerilor și adulților care fac parte din categoria grupurilor vulnerabile. Sprijinim în mod permanent copiii care provin din medii defavorizate, tinerii cu dizabilități dar și adulții care au nevoi și necesități diferite.Punem foarte mult accentul pe eduația non-formală și, prin activitățile noastre, încurajăm și promovăm o viață activă prin sport. De asemenea, contribuim la educarea copiilor, tinerilor și a adulților în domenii precum învăţământ, sănătate, sport, cultură, piaţa muncii, protecţia mediului, antreprenoriat.

Website:
www.beteen.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular