Asociatia Banca Regionala pentru Alimente Galati

Asociația Banca Regionala Pentru Alimente Galati (BpA) este o organizație non-profit, neafiliatӑ politic sau religios, echidistantӑ şi funcționeazӑ dupӑ principiile Federației Europene a Bӑncilor pentru Alimente-FEBA.BpA are scopul de a prelua, depozita corespunzӑtor produsele alimentare şi nealimentare aflate în termen de valabilitate, unele chiar cӑtre sfârşitul acestui termen, precum şi acelea care nu mai sunt necesare deținӑtorilor, dar care sunt în termen şi bune pentru consum, şi de a le distribui gratuit şi fӑrӑ discriminare ONG-urilor ce gestioneazӑ programe sociale pentru acoperirea necesitӑților celor ce au nevoie de ele şi fac parte din categorii sociale defavorizate (de ex. familii numeroase, copii, şomeri, bӑtrâni, persoane bolnave, etc.).Cele 2 obiective ale BpA sunt: reducerea risipei alimentare şi ajutorarea persoanelor în nevoie sau în risc de excluziune socialӑ.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular