Asociația Bad Breed MC

Scopul Asociaţiei este unul social şi constă în dezvoltarea interesului cetătenilor, in general, si al membrilor asociatiei, in special, pentru practicarea motociclismului ca varianta de deplasare in traficul urban si nu numai, organizarea de campanii de constientizare si educatie rutiera si acordarea de asistenta tehnica, turistica si juridică, elaborare de proiecte şi programe sau participarea la campanii în domenii relevante atingerii obiectivelor Asociaţiei, promovarea ajutorului reciproc, respectului, solidarității, schimbului de experienta, a siguranței si formarea rutiera a utilizatorilor de autovehicule cu două roti, ca si practica rutiera responsabila si autonomă, prin respectarea tuturor celorlalti participanti la trafic, fara discriminari sau diferentieri.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular