Asociația Autism Europa - Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț

Suntem un ONG înființat de părinți în 2007, cu scopul de a oferi terapie de recuperare validată științific pentru copiii și tinerii cu autism din Bistrița, servicii educaționale și de suport în comunitate, lobby și advocacy pentru persoanele cu TSA. Prin centrul nostru au trecut câteva sute de copii și familiile lor, am format sute de cadre didactice și specialiști care integrează copii cu tulburări de spectru autist, am derulat numeroase programe de evaluare psihologică și terapie gratuite și majoritatea beneficiarilor noștri sunt integrați azi în învățământul de masă. Am făcut toate aceste lucruri fără ajutor de la statul român. Doar prin donații și sponsorizări și efortul financiar al părinților.Ne mândrim cu aceste realizări, misiunea noastră fiind ca fiecare dintre acești copii și tineri să își atingă potențialul maxim și să nu devină exclusiv asistat social pentru tot restul vieții. Autismul este o tulburare neurobiologică care generează o dezvoltare atipică, iar copiii care beneficiază de terapie specifică intensiv și la timp au șanse de recuperare sau cel puțin șansa de a duce o viață demnă.

Website:
www.centruldeautism.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular