Asociatia Aura Ion

Asociația Aura Ion a fost fondată în memoria Aurei Ion, iar prin acțiunile noastre dorim să îi continuăm munca de voluntariat și să transmitem mai departe valorile și caracterul ei. Sublocotenentul Aurelia Ion, ofițer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din București, a decedat pe 20 ianuarie 2014, în urma accidentului aviatic care a avut loc în Munții Apuseni.Mesajul principal pe care îl tranmitem este exprimat de citatul pe care Aura îl folosea cu regularitate și care însumează ambițiile și aspirațiile noastre: “Orice ai face va fi nesemnificativ, dar este foarte important să faci acest lucru!” COMPASIUNE, RESPECT, INTEGRITATE sunt valorile noastre stau la baza tuturor deciziilor pe care le luăm, ele ne ghidează și ne protejează în îndeplinirea misiunii noastre.Eforturile noastre sunt canalizare către educatia copiilor din medii defavorizate și ne dorim să fim un sprijin în asigurarea resurselor necesare școlilor românești, pentru a putea oferi cea mai bună educație noilor generații prin proiectele pe care le desfășurăm: Viziune într-un ghiozdănel, Cutia cu zâmbete, Dăruim pentru educație.Te așteptăm alături de noi să susții educația copiilor din medii defavorizate și să devii Arhitectul viitorului lor!#hope #help #AAI #AsociatiaAuraIon
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular