Asociația ASPIS

Asociația ASPIS dorește să faciliteze protecția persoanelor cu nevoi speciale, contribuind la creșterea calității vieții acestora și reintegrarea lor socială prin mobilizarea resurselor private și publice într-un mod responsabil, etic și transparent, respectând principiile creștine.Activăm pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu nevoi speciale (dizabilitati) prin creșterea gradului acestora de independență și degrevarea treptată a familiilor de efortul asistării continue. ASPIS acordă beneficiarilor săi asistență specializată în vederea integrării sociale și a creșterii egalității de șanse pe piața muncii (sub formă de: formare vocațională, instruire profesională, asistare la domiciliu, terapie ocupațională și psihoterapie de grup și individuală).În activitatea de asistare a persoanelor cu nevoi speciale și defavorizate social respectăm principiul egalității și nediscriminării, al transparenței, confidențialității, respectului și al considerației față de beneficiari.

Website:
www.asociatia-aspis.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular