Asociatia ASNATURA (Asociatia Sporturilor in Natura)

Asociația Asnatura (Asociația Sporturilor în Natură) are drept scop combaterea sedentarismului social prin activități sportive în natură. Încă din 2013 echipa noastră organizează pentru întreaga comunitate diverse evenimente/jocuri/concursuri sportive în aer liber, care se pot practica indiferent de vârstă, pregătire și abilități. Urmărim să participăm activ şi creativ la evenimentele de promovare a valorilor culturale și susţinem dezvoltarea solidarităţii şi conştiinţei sociale a tinerilor din medii culturale diferite, ca urmare a promovării propriilor valori prin activităţi sportive.Asociația ASNATURA colectează fonduri pentru construirea unui Afterschool Social în Comuna Movileni.PE LÂNGĂ ACTIVITĂȚILE SPORTIVE ECHIPA ASNATURA SPIJINĂ ȘI ACȚIUNILE DE ECOLOGIZARE! Asociația ASNATURA se dezvoltă tot mai mult. Suntem o echipă tânără și toți suntem voluntari plini de entuziasm. Avem din ce în ce mai multe proiecte și din ce în ce mai multă nevoie de forțe noi care să contribuie la consolidarea și dezvoltarea activităților noastre.Împreună ridicăm bariera sedentarismului social!Haideți să facem o diferență împreună!Redirecționează-ți impozitul în sprijinul proiectului nostru de a construi un Afterschool Social în Comuna Movileni, care va fi un loc sigur și inspirațional pentru copii, cu acces gratuit la activități recreative, educaționale și de dezvoltare personală. Ne dorim ca fiecare copil să aibă șansa de a crește și de a învăța într-un mediu prietenos și stimulant, indiferent de resursele financiare ale familiilor.Cum puteți ajuta?1. Dacă realizați venituri și plătiți impozit pe venit, completați formularul 230 și veți contribui direct la construirea și funcționarea Afterschool-ului nostru.2. Spuneți-le și familiei, prietenilor și colegilor despre această oportunitate de a face o schimbare semnificativă care aduce un viitor mai bun pentru copii.3. Puteți face donații și sponsorizări direct în contul Asociatia Asnatura - cu următoarele date - ASOCIATIA ASNATURA (ASOCIATIA SPORTURILOR IN NATURA), CUI: 32199352, Cont bancar: RO11BRDE240SV37171112400Fiecare contribuție contează! Ne dorim să creăm o comunitate solidară, în care toți membrii să simtă că au un rol important în construirea unui viitor mai bun!Vă mulțumim pentru susținerea voastră!

Website:
www.asnatura.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular