Asociatia ASNATURA (Asociatia Sporturilor in Natura)

Asociația Asnatura (Asociația Sporturilor în Natură) are drept scop combaterea sedentarismului social prin activități sportive în natură. Încă din 2013 echipa noastră organizează pentru întreaga comunitate diverse evenimente/jocuri/concursuri sportive în aer liber, care se pot practica indiferent de vârstă, pregătire și abilități. Urmărim să participăm activ şi creativ la evenimentele de promovare a valorilor culturale și susţinem dezvoltarea solidarităţii şi conştiinţei sociale a tinerilor din medii culturale diferite, ca urmare a promovării propriilor valori prin activităţi sportive.
În perioada 2013-2017 s-au realizat 365 de evenimente organizate cu 168 de voluntari care au înregistrat 2777 de ore de voluntariat pentru 11986 de participanți/beneficiari direcți.
În perioada ianuarie – martie 2018 avem înregistrate peste 80 de activități realizate cu 20 de voluntari, având cumulate peste 200 de ore de voluntariat, pentru 1800 de participanți/beneficiari direcți.
PE LÂNGĂ ACTIVITĂȚILE SPORTIVE ECHIPA ASNATURA SPIJINĂ ȘI ACȚIUNILE DE ECOLOGIZARE!
Asociația ASNATURA se dezvoltă tot mai mult. Suntem o echipă tânără și toți suntem voluntari plini de entuziasm. Avem din ce în ce mai multe proiecte și din ce în ce mai multă nevoie de forțe noi care să contribuie la consolidarea și dezvoltarea activităților noastre.
Împreună ridicăm bariera sedentarismului social!

Website:
www.asnatura.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular