Asociatia ASIGURAM VIITORUL EDUCATIEI

Asociatia Asiguram Viitorul Educatiei isi propune identificarea, mobilizarea si valorificarea resurselor necesare pentru sustinerea activitatilor educationale ce ajuta la descoperirea si implinirea vocatiei tinerilor sau a altor grupe de varsta pentru o viata implinita, traita autentic.Desfasuram proiecte de educatie si consiliere financiara pentru copii, tineri si parinti care doresc sa inteleaga si sa aprofundeze domeniul financiar. Avem in echipa noastra membri si parteneri acreditati, cu o lunga experienta pe pietele financiare-bursiere, in domeniul asigurarilor, consiliere antreprenoriala si consiliere strategica pentru start-ups.Contribuim cu pasiunea si ideile noastre la crearea unei lumi in care tinerii si familiile lor au incredere in viitor, iar comunitatea din care fac parte ii valideaza si ii sustine. Tinerii reprezinta VIITORUL tarii noastre. Dorim sa ii ASIGURAM de sustinerea noastra totala pentru o EDUCATIE FINANCIARA de calitate SI SPRIJIN DIN INIMA TARII. Impreuna, reusim!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular