Asociatia Arte dell`Anima - Teatrul Arte dell`Anima

Deschisă în iulie 2015, Asociația Arte dell'Anima are ca principal scop promovarea, încurajarea și susținerea tinerilor artiști, dramaturgia contemporană românească, în comunitatea Bucureșteană și în țară. Producțiile teatrului au participat în peste 20 de festivaluri naționale de renume, obținând premii importante. Teatrul Arte dell’Anima găzduiește spectacole de licență sau independente, organizează cursuri de dezvoltare personală prin teatru pentru copii și adulți, implementează proiecte culturale, se implică activ în diverse acțiuni caritabile și organizează concursuri destinate tinerilor regizori sau actori, în vederea promovării acestora. Asociația Arte dell’Anima este coproducător în scurtmetrajul „Woods” și producător al scurtmetrajului „Poison Child”, ce a avut premiera în 2019 la TIFF. În cei patru ani de activitate, spectacolele Teatrului Arte dell’Anima au fost aplaudate de peste 20.000 de spectatori din București.
Prin însăși denumirea Arte dell’Anima – Arta sufletului - conceptul Arte dell’Anima s-a născut din dorința de a dezvolta și promova mijloace artistice care fac posibilă descoperirea, îmbogățirea și cultivarea sufletului uman.

Website:
www.artedellanima.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular