Asociatia Art Revolution

Asociatia Art Revolution sustine tinerii artisti romani preocupati de explorarea temelor actuale si acute ale societatii.
Art Revolution crede in:
- promovarea artei ca instrument de schimbare sociala (prin reprezentarea grupurilor marginalizate, care nu au o voce publica) si ca liant social ( prin crearea unui context incluziv pentru categoriile defavorizate, carora sa li se ofere acces gratuit la manifestari artistice)

- utilizarea creatiilor artistice ca modalitate de constientizare si invatare despre drepturile omului, echitate sociala, dezvoltare durabila;

- sustinerea tinerilor artisti romani si cresterea gradului de cunoastere si interactiune cu scena artistica romanesca si cu cea europeana, pentru publicul tanar.

Excelenta proiectelor realizate de Art Revolution a fost recunoscuta prin:
PREMIUL pentru Comunicare si Mediere Sociala in cadrul Galei AFCN 2018
Si
PREMIUL II la Gala Societatii Civile 2018, la categoria Campanii de Comunicare pe Teme Sociale

PREMIUL pentru Cea mai Buna Regie in cadrul festivalulului Bucharest Fringe si selectii in festivaluri nationale de teatru ( Festivalul International de Teatru pentru Publicul Tanar Iasi, Ideo-Ideis, Undercloud si Fringe Bucharest) – pentru spectacolul Foreplay.

NOMINALIZARE la Premiile AFCN 2016, la categoria Promovarea culturii romane in lume, NOMINALIZARE la Premiile Orasului Bucuresti - ARCUB 2015, pentru organizarea Festivalului de Film Experimental BIEFF.

Website:
artrevolution.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular