Asociatia Aripi Pe Pamant

Asociația Aripi pe Pământ este o organizație non-profit, neguvernamentală, care a fost creată în scopul ajutorării copiilor proveniți din familii defavorizate, copiilor cu nevoi speciale (Sindrom Down și Autism) și copiilor bolnavi de cancer – acestea sunt direcțiile către care ne orientăm.

Ideea înființării acestei asociații aparține lui Daniel Ceclan și a fost sprijinită în mod constant și fără echivoc de foarte multe persoane, în special de către Laura-Mihaela Căprioru – membru fondator și Nisrin Stoica – partener. De asemenea, din întreaga sa activitate în domeniul acțiunilor caritabile derulate în trecut, Daniel Ceclan a reușit să mobilizeze sute sau poate chiar mii de oameni care i-au fost în permanență atât suport moral cât și sprijin financiar. Tot ce facem, facem din timpul nostru liber. Cei care ne cunosc au împărtășit experiențele prin care au trecut alături de noi în rubrica de recenzii de pe pagina de Facebook a asociației noastre Aripi pe pământ. Nu ne-am prefăcut în trecut și nici nu o vom face pe viitor.
Cerem sfaturi și acceptăm tot ajutorul primit din partea voastră. Acolo unde nu știm, întrebăm, și nu ne este rușine s-o facem. Vrem să ne oferiți răbdare, atât! Nu vă promitem nimic în schimb și nu avem ce oferi, dar suntem dispuși să împărțim cu voi toate zâmbetele atunci când vom reuși să le culegem.

Va mulțumim tuturor pentru că sunteti alături de noi!

Website:
www.aripipepamant.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular