Asociația Arhipera

Asociaţia ArhiPera îşi propune să îmbunătăţească condiţiile de viaţă ale grupurilor vulnerabile, prin servicii de arhitectură și educație. Asociația Arhipera a fost înființată ca organizație non-guvernamentală, non-profit, în martie 2014, cu scopul de a oferi servicii de proiectare de arhitectură pentru grupuri vulnerabile și comunități afectate de sărăcie extremă. Până acum am proiectat pentru comunități din județele Buzău, Călărași, Mehedinți, Neamț, Maramureș, Botoșani și Prahova și am construit locuințe și centre de zi în județele Călărași, Neamț și Prahova. În prezent, suntem implicați în mai multe proiecte de susținere a comunităților vulnerabile. În 2023 am proiectat participativ și construit Centrul Comunitar din Chiojdu, am organizat Școala de Vară Arhipera, ediția a XI-a, am coordonat ateliere de creație și inovare pentru copiii din mediul rural și urban, am proiectat participativ în Ploieștiori, împreună cu comunitatea locală și studenții de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și am organizat expoziția ,,(IM)MATERIALS’’ cu proiecte de centre comunitare în Ploieștiori. Am lansat cartea ,,ARHIPERA: Arhitectura socială participativă’’, alături de multe alte activități.

www.arhipera.ro
https://www.facebook.com/arhipera
https://www.instagram.com/asociatia_arhipera/

Website:
arhipera.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular