ASOCIATIA APROAPE DE LUCA

A avea un copil cu dizabilitati este una dintre cele mai coplesitoare experiente pentru un parinte, o experienta care te ia pe nepregatite, purtandu-te intr-o calatorie prin viata si pe viata, fara sa stii dinainte care e destinatia si cate alte provocari vei intalni pe parcurs.Luca, in varsta de 9 ani, este diagnosticat cu Tetrapareza spastica si Epilepsie. Este un copil frumos, mereu cu zambetul pe buze, plin de viata si jucaus (in felul lui), insa mereu dependent de noi, nu merge, nu sta in sezut, nu mananca singur.Suntem intr-o continua migrare, cu bagajele in permaneta pregatite pentru spitalizare. Ca in fiecare an, apelam la amabilitatea dumneavoastra pentru a ne sprijini prin directionarea celor 3,5% din impozitul pe venit, fonduri ce sunt folosite in decontarea cheltuielilor cu medicamnte, dispozitive medicale, analize si tratament pentru Luca.Va multumim!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular