Asociația Antreprenoare

Antreprenoare.ro este o platformă complexă de promovare, cunoaștere, educare și colaborare pentru femeile antreprenor din România și diaspora.
Comunitatea Antreprenoare vine în completarea platformei antreprenoare.ro ca o unealtă de conectare și cunoaștere a membrelor sale.
Te invit în comunitate alături de prietenele care au afaceri, dar și femei cu mentalitate de antreprenor care doresc sau visează să își deschidă o afacere. Aici, vor putea să obțină claritate, să se educe din experiența altor antreprenoare, să prindă aripi și să lanseze o afacere.
În comunitate desfășurăm mai multe proiecte cu frecvență lunară sau sezonieră.
Asociația Antreprenoare sprijină antreprenoriatul feminin, educarea continuă, promovarea femeii antreprenor.

Te invităm să ne sprijini în proiectele noastre

Website:
antreprenoare.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular