Asociatia Antistatic

Scopul Asociației Antistatic este de a promova arta tânără din România și a încuraja producția de artă și colaborările între artiști din diferite zone de expresie.Asociația își propune să creeze și să consolideze un ecosistem pentru promovarea lucrărilor de artă tânără atât către publicul larg cât și către publicul de specialitate.Asociația își dorește să educe publicul din România să aprecieze și să achiziționeze artă contemporană, dar și să ajute tinerii artiști să se autosusțină prin crearea de strategii de promovare a acestora și de comercializare a lucrărilor lor. Antistatic are ca misiune căutarea constantă de noi artiști, educarea tinerilor artiști și tinerilor critici de artă pentru o mai bună promovare în România și încurajarea colaborării dintre artiști prin organizarea de evenimente și proiecte.

Website:
antistaticasociatia.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular