Asociatia Ana si Copiii

La "Ana și Copiii”, de-a lungul celor peste 13 ani de activitate, am învățat că pentru a crește și educa un copil e nevoie de un sat întreg. Tocmai de aceea, mobilizăm zi de zi resurse diverse și numeroase, dar și oameni cu drag de a face bine pentru a ajuta copiii din familii sărace să parcurgă cât mai multe etape educaționale. În prezent, lucrăm cu 721 copii și tineri (4-17 ani) din București, Prahova, Călărași și Ilfov. Facem acest lucru prin coordonarea a 3 Centre de Sprijin Educational, metodă care ne-a adus mari satisfacții vizavi de rezultatele înregistrate (94% rată de promovabilitate, 87% rată de integrare pe piața muncii).

Website:
anasicopiii.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular