Asociatia Amicii Operei Maghiare din Cluj

Asociaţia Amicii Operei Maghiare din Cluj a fost înfiinţată în 2011 în scopuri culturale, şi are menirea de a aduce împreună iubitorii de operă, de a facilita dialogul şi colaborarea acestora. Asociaţia doreşte relansarea activităţii muzicale scenice maghiare din România prin mobilizarea societăţii civile. Una dintre activităţile principale ale asociaţiei este organizarea turneelor Operei Maghiare din Cluj-Napoca din ţară şi străinătate. Asociaţia are de asemenea ca scop găsirea de sponsori pentru a sprijini proiecte şi producţii muzicale scenice şi pentru a optimiza receptarea spectacolelor de operă, operetă, balet şi lucrări contemporane. În vederea realizării acestor scopuri, asociaţia îşi propune ca obiectiv acordarea de ajutoare materiale (în bani, materiale scenografice, costume, instrumente muzicale, recuzită, consumabile, mijloace de transport, etc.), asistenţă culturală şi sprijin organizatoric, Operei Maghiare.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular