Asociatia Alexandru-Valentin

Alexandru s-a nascut aparent sanatos, insa dupa nastere in urma controalelor din maternitate am primit cea mai grea si dureroasa veste de pana atunci si anume diagnosticele baetelului. La trei zile, in urma ecografiilor a fost diagnosticat cu probleme renale (hidronefroza bilaterala ) si grave probleme neurologice ( agenezie partiala de corp calos) cu hipotonie generalizata.La 1 an am facut RMN (cerebral) am primit raspunsul intrebarilor ( de ce Alex nu e prezent, nu face progrese in motricitate, senzorialitate) in pofida terapiilor pe care le faceam; dandu-mi si alte diagnostice pe langa cele existente ( pahigirie cerebrala, cataracta congenitala bilaterala).La implinirea varstei de 1 an si jumatate am facut operatie la ochisori cu implant de cristalin bilateral.Problemele neurologice sunt lupta noasta zi de zi. Pana la 2 anisori Alexandru nu a stat in sezut, nu a tinut capul, nu era prezent in pofida terapiilor si stimularilor din centrele de recupeerare.Acum dupa ani de astfel de program intens si continuu rezultatele lui Alexandru si dorinta lui de a lupta sunt tot mai mari.Se ridica în ortostatism cu punct de sprijin , merge in picioare doar cu ajutor dar inca nesigur din cauza hipotoniei generalizate si a problemelor neurologice ne având discernământ, este mai receptiv, prezent la tot ce e in jurul lui, spune câteva cuvinte.Costurile sunt foarte mari pentru terapii de care are nevoie zilnica ( kinetoterapie, masaj, ergoterapie, logopedie , hidroterapie, hipoterapie, psihoterapie ) tratamente medicamentoase zilnice-dispozitive de mers și medicale ( orteze, ghete ortopedice , ochelari , banda de alergat, verticalizator , cadru de mers , bicicleta electrica , cărucior electric ) consultații, investigații, analize medicale (diagnoze) alimentatie riguros supravegheata (datorita hidronefrizei bilaterala ) produse de igiena personala , pampersuriToate acestea au inceput sa depaseasca bugetul lunar.Dorim susținerea si sprijinul pentru recuperarea baietelului, avand nevoie de terapii, tratamente, dispozitive medicale toată viata. Ne dorim enorm de mult sa-l ajutam sa nu regretam ca nu am facut indeajuns pentru el, sa il individualizam si verticalizam sa devina cât mai independent sa poata duce o viata cât mai frumoasa si sanatoasa!Va mulțumim cu respect  !Asociația Alexandru-Valentin0740132117  IBAN CONT RO87RNCB0249153684420001  CIF : 36747644e-mail:  asociatiavalentin@gmail.com   
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular