ASOCIATIA ALATURI DE ANCA

Sunt Anca!O clipa de neatentie face diferenta intre viata si moarte, ceea ce mi s-a intamplat si mie. Viata mea si a familiei mele s-a schimbat radical!O cadere de la inaltime, cu urmari grave, traumatism cranio-cerebral cu multiple fracturi m-au schimbat pentru tot restul vietii, lasandu-ma in INTUNERIC.Interventiile chirurgicale efectuate la Timisoara si Szeget cu multiple probleme au fost suportate cu greu, ramanand cu cecitate corticala, bilaterala, hemipareza stanga, hidrocefalie cu sunt.Miile de ore de recuperare pe care le-am facut si pe care sunt nevoita sa le fac in continuare, ma ajuta sa progresez. Chiar daca progresele vin greu , muncesc si sper in mai bine. Fara terapii nu pot sa progresez. Dupa cum bine stiti toate aceste terapii sunt contra cost .Am facut o sesiune de 5 transplanturi de celule stem in Polonia si ar mai trebui sa facem inca 5, dar datorita costurilor mari peste puterile familiei mele ne-am oprit. Speram sa le reluam.Formularul 230 ma ajuta sa platesc o parte din terapii fara de care nu ma pot lipsi si care ma ajuta enorm.MULTUMESC si sper sa imi fiti ALATURI in drumul meu anevoios si greu, chiar daca e un drum cu gropi si bolovani, cand ai oameni buni , care te tin de mana si iti spun cum e cerul, cat de tare straluceste soarele, parca vezi si tu cu ochii mintii sprijinindu-te pe bratul lor, facandu-te puternica, chiar daca tu abia pasesti!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular