ASOCIAȚIA AKUM BY AKENA KUMARA

Școala de Călăuze Spirituale Akena Kumara oferă o abordare unică și personalizată în dezvoltarea spirituală și personală. Prin metode care nu urmează tipare prestabilite, această școală inițiatică sprijină în explorarea și înțelegerea Sinelui Înalt, îmbunătățirea sănătății, optimizarea relațiilor și materializarea aspirațiilor personale dintr-o perspectivă mai înaltă. Fiecare persoană care alege să i se alăture este încurajată să își descopere și să își urmeze propria cale în contribuția la evoluția umanității, beneficiind de direcție, claritate și suport prin perspectiva oferită de Școala de Călăuze. Astfel, Akena Kumara nu este doar un spațiu de învățare, ci și un mediu de transformare personală și spirituală, deschis tuturor celor care sunt pregătiți să își recunoască și să își urmeze adevărata esență.

Website:
akenakumara.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular