Asociatia AIESEC Oradea

În momentul actual, una dintre probremele la nivel național este sistemul de învățământ, așa că programele sunt construite pe obiectivul numărul 4 Educație de Calitate din totalul de 17 obiective de dezvoltare durabilă ale O.N.U. Tinerii nu sunt conectați cu problemele la nivel global și nu au multe cunoștințe în ceea ce privesc culturile lumii, respectiv abilitățile pe care acestia le dețin.Credem că educația este cheia către un viitor mai bun si astfel dorim sa motivăm copiii și tinerii să-și exploreze potențialul pentru a crea o lume mai bună. Copiii și tinerii din Oradea respectiv din Județul Bihor cu vârste cuprinse înte 6-15 ani vor beneficia de educație de calitate prin activități non-formale într-un mediu multicultural, educație care vine în completarea curriculei școlare.

Website:
aiesec.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular