ASOCIATIA ADFABER

Adfaber este un ONG unic, cu un puternic impact social prin numeroase programe educaționale de tehnologie implementate în școlile și liceele de stat din România.
Adfaber crede cu tărie și luptă pentru misiunea sa inspirațională: crearea unui viitor mai bun și de oportunități de carieră tuturor copiilor României, prin apropierea educației de tehnologie.
Obiectivul nostru este să mergem către toți copiii României, astfel ca și copiii fără posibilităti materiale sau din zone mai puțin accesate de tehnologie sa beneficieze de resursele educaționale Adfaber, dobândind cunoștințe și abilități digitale necesare atât în prezent, cât și pentru o carieră viitoare.
Încă din 2013, peste 2,5 milioane de copii din toată România fac parte din programele Adfaber, care le oferă acces GRATUIT la cele mai utilizate limbaje de programare, competiții naționale și internaționale, programe de mentorat și oportunități de carieră.
Credem cu tărie în puterea transformațională a educației tehnologice pentru viitorul copiilor și pentru întreaga noastră societate, întrucât trăim transformări tehnologice uriașe în toate domeniile vieții noastre.
Suntem conștienți că, dacă un elev fără posibilități materiale învață oricare din cunoștințele și abilitățile oferite de programele Adfaber, el își transformă nu numai viața sa, ci și viața familiei și a comunității din care face parte.

Website:
www.adfaber.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular