Asociația Adelina-Maria

Adelina este buburuza familiei. Copilul care lupta zilnic cu paralizia cerebrala, epilepsia, distonia, tetrapareză spastica, microcefalia, atrofia optica, luxația de sold, dificultățile de alimentația (hrănită exclusiv pe gastrostoma) și toate infecțiile multiple care vin datorita acestor probleme. Este dependenta de un aspirator chirurgical și Cough Asist, este dependenta de noi. Nu reușește să stea în fundulet sau să își susțină caputul. Dar, ne arată zilnic cât de puternică și de minunata este! Alaturi de ea luptăm și noi înzecit! De aceea am ales sa facem "Asociația Adelina-Maria". Din formularele adunate reușim să căutăm terapiile de recuperare, tratamente, consultații, mancare specială, dispozitive medicale. Banii sunt folosiți în exclusiv în beneficiul buburuzei noastre.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular