Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie - Activity

Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie Activity este o organizație neguvernamentală înființată în 2015 de către un grup de tineri psihologi cu pasiune pentru copii care au implementat un model de intervenții terapeutice și educaționale pentru dezvoltarea abilităților de viață independentă a copiilor.Serviciile noastre pentru copii cu tulburări în dezvoltare (autism, ADHD, tulburări de limbaj, emoționale etc) sunt de tipul terapie ABA, logopedie, stimulare senzorială, afterschool pentru copii care au început școala, consiliere individuală, grupuri terapeutice iar pentru părinți se oferă ședințe/ateliere individuale și de grup, formare părinte co-terapeut.Pe lângă serviciile directe către copii și părinți, Activity are în vedere și comunitățile în care acești copii se manifestă astfel că oferă servicii la domiciliul familiei, formare pentru specialiști din domeniu activând în instituțiile statului sau centre particulare, pentru viitori terapeuți, cadre didactice din grădinițe și școli.Lumea ACTIVITY este cea în care copiii și părinții sunt fericiți, sănătoși, activi și integrați în comunitatea lor, având o dezvoltare armonioasă.

Website:
www.asociatia-activity.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular