Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie - Activity

Asociaţia de Intervenţie Terapeutică pentru Copil şi Familie Activity este un ONG înfiinţat în martie 2015 care militează pentru susţinerea copilului şi familiei prin mobilizarea, stimularea, sprijinirea, dezvoltarea unor programe şi a altor forme de învăţământ sau formare profesională adresate atât copiilor tipici şi cu dizabilităţi, cât şi a părinţilor şi a personalului din domeniul îngrijirii, protecţiei şi educaţiei copilului în vederea dezvoltării unei vieţi armonioase, integrarea copilului în societate şi creşterea gradului său de independenţă.

Obiective:
- Integrarea socială a copiilor tipici, cât și a celor cu cerințe educative speciale ( ex: autism, ADHD etc.) prin: implementarea unor planuri de intervenție personalizate și, 2) organizarea unor grupuri de interacțiune socială, dezvoltare emoțională, dezvoltare cognitivă.
- Îmbunătățirea calității vieții de familie prin ședințe individuale de consiliere și de psihoterapie, grupuri de suport sau întâlniri tematice pentru părinți.
- Informarea și formarea personalului care
lucrează cu copii tipici și/ sau cu dizabilităţi prin
dezvoltarea unor programe de formare profesională care 
să ușureze munca specialiștilor cu acești copii și care să 
conducă la o bună dezvoltare și integrare socială.

Website:
www.asociatia-activity.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular