ASOCIAȚIA ACASĂ ÎN ȚARA CĂLATEI

Asociaţia are următoarele scopuri:1. Creşterea calitatea vieţii în mediul rural prin iniţierea şi promovarea de proiecte pentru repopularea zonelor rurale cu populaţie scăzută şi promovarea mişcării de migraţie a tinerilor din zonele urbane spre zone rurale.2. Revitalizarea culturii tradiţionale regională şi locale: -prin activităţi culturale, artistice, educaţionale, sociale, umanitare, de sport şi de turism, -prin cercetare şi inovare, -prin pregătire şi perfecţionare profesională, -prin sprijinirea şi dezvoltarea agriculturii, meşteşugurilor şi a micro-intreprinderilor;3. Protejarea, conservarea, restaurarea, recuperarea şi valorificarea patrimoniului cultural, istoric, artistic, tehnic şi arhitectural mobil, imobil (material) şi imaterial, inclusiv prin înfiinţarea unui muzeu,4. Organizarea de manifestări cultural-artistice sau culinare, festivaluri, spectacole, schimburi de experienţă, conferinţe, tabere, concursuri, competiţii, reuniuni, expoziţii, workshop-uri, lansări de carte, târguri, turnee, tururi şi alte activităţi.5. Conservarea patrimoniului natural, a biodiversităţii ecosistemelor şi protecţia mediului înconjurător, crearea de noi spaţii verzi/împădurite.6. Sprijinirea persoanelor în vârstă, a copiilor şi tinerilor în general, a elivilor şi studenţilor în particular şi în special sprijinirea copiilor cu nevoi speciale şi copiilor cu dizabilităţi.

Website:
www.kalotaszegen.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular