Asociatia Club Sportiv Academia de Padel Bucuresti

Asocitia Club Sportiv Padel Bucuresti are ca scop promovarea sportului in general si in mod special: Sporturilor cu Racheta: Tenis de camp, Padel, Squash, Sporturilor cu balonul rotund: Fotbal, Baschet, Tenis de picior, a sportului de masa, initierea atat a copiilor, dar si a adultilor , dar mai ales identificarea si promovarea sportivilor cu potential pentru inalta performanta. În viziunea clubului nostru, sportul are rolul de formator de valori: disciplină, rigoare, motivație, empatie, patriotism. De asemenea clubul se implica in programe pentru copii cu dizabilitati, reintegrare sociala prin sport si alte cazuri sociale.Obiectivul clubului este de a deveni vector de performanță în:promovarea și sustinerea unor secții sportive cu rol formatorrecrutarea celor mai buni antrenori-mentoriidentificarea calităților sportive ale unor copiieducarea acestora pentru a deveni lideri riguroși, onești și disciplinați. Știm faptul că performanța în sport este nota de “sănătate” a comunității și recunoaștem în sportivii de performanță, modele de urmat de catre copii și inspirație pentru adulți.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular