ASOCIATIA ABILITATI DIN DIZABILITATI

Asociatia Abilitati din Dizabilitati ofera servicii de terapie individualizata si adaptata copiilor cu dizabilitati inca din anul 2014Abilități din dizAbilități este un ONG care susține dezvoltarea copiilor cu nevoi speciale. Prin servicii de psihoterapie personalizate, sprijinim copiii cu autism sau tulburări de dezvoltare să se integreze mai bine în colectivitate și oferim suport pentru familiile acestora.Misiunea noastă este să-i ajutăm pe copiii cu nevoi speciale să-și dezvolte abilități sociale și cognitive, pentru a se integra mai ușor în mediul în care trăiesc. De asemenea, oferim suport psihologic și consiliere familiilor acestor copii, contribuind la dezvoltarea lor.În prezent, avem in jur de 120 copii beneficiari și familiile lor.> Copii cu întârzieri în dezvoltare;>Copii cu tulburări de dezvoltare (Tulburare de Spectru Autist, Tulburări Pervazive de Dezvoltare, Sindrom Asperger, Sindrom Down, Sindrom Williams, Sindrom Charge, alte sindroame rare genetice, epilepsie etc)Oferă o șansă la normalitate copiilor cu nevoi speciale! Implică-te alături de noi pentru ca aceștia să beneficieze de terapia atât de necesară!Doneaza!

Website:
www.aadd.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular