Asociația 37

Asociația 37 este un ong cultural și de mediu înființat în 2009, ce reunește arhitecți, istorici de artă, fotografi pasionați patrimoniul național, adepți ai educației prin cultură, preocupați de protecția mediului și de peisajul cultural.Proiectele asociației au mixat diverse domenii: editorial, promovarea patrimoniului național, management cultural, organizare de evenimente și rețele culturale, educație prin cultură, educație pentru mediu, activism cultural și de mediu.Curricum vitae de asociație:• proiecte editoriale - Lemn. Biserici din nordul Olteniei, Piatră. Case tradiționale din nordul Olteniei, Zid. Ctitorii mărunte din nordul Olteniei. – nominalizări la Cele mai frumoase cărți, Gala Bunului de Tipar• management de eveniment – Noaptea Muzeelor 2015, 2016• educație prin cultură – Cerc. Artă contemporană, Colegiul Național "Costache Negri" din Târgu Ocna 2014 – 2019• proiecte culturale – Linia de front - recuperarea patrimoniului local prin exerciții artistice; Bauhaus. Experimente artistice originale în școală alături de Bauhaus Archiv. Muzeul de design din Berlin și ONG21, Rețeaua de Educație pentru Dezvoltarea Durabilă• proiecte de mediu – Delta curată. Comunitate responsabilă. – proiect premiat în cadrul Galei Ecotic pentru un mediu curat 2021 și la Gala Societății Civile din 2022, la secțiunea de mediu, cu premiul I. Din 2024, asociația desfășoară un nou proiect de educație de mediu la Roșia Montană.

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular