Asociata Culturală Casa din Vale Breb

In perioada 16-18 august 2024 organizam ediția a VI a Fest-în-Vale, un festival independent, de dimensiuni mici, organizat în pitorescul sat Breb din Maramureș, care aduce la un loc oamenii locului , artiștii, turiștii, frumusețea aparte a locurilor șt tradițiile specifice Maramureșului. Ne adunăm toți, într-un cadrul natural bucolic, pentru muzica bună, diferite ateliere, artă, carte, speakeri. La rândul nostru, susținem o cauză încă de la prima ediție, respectiv Centrul de zi Micul Print Din Sighetu Marmației, în favoarea căruia organizam anual o licitație de tablouri pictate la Casa din Vale Breb, iar sumele strânse sunt direcționate integral către Centrul de zi Micul Print. Dacă rezonezi cu activitatea și misiunea noastră, te rugăm să ni te alături proiectului nostru..
Redirecționand 3,5% din impozitul datorat statului, către Asociația Culturala Casa din Vale Breb, susții turismul responsabil, turismul rural și cultural, crearea de locuri de munca pt localnici, regenerarea rurală, revitalizarea meșteșugurilor locale, conservarea arhitecturii tradiționale din zonă, dar și a tradițiilor și a obiceiurilor, reinsufletirea Culturala a satului, prin intermediul evenimentelor culturale desfășurate la Grădina Culturală Breb
Împreună facem #fainsibine la Breb.Vă multumim!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular