ASOCIAŢIA PACIENŢILOR VOLUNTARI

Scopul principal al ASOCIAŢIEI PACIENŢILOR VOLUNTARI este dezvoltarea comunităţilor locale, rurale şi urbane, prin desfăşurarea de activităţi cu caracter social, medical şi educaţional, Dezvoltarea şi derularea de programe de sprijin medical, social, recreative pentru categorii de persoane vulnerabile, inclusiv persoane diagnosticate cu afecţiuni cronice; Sprijinirea organizării pacienţilor bolnavi de cancer în grupuri de suport, acţiuni de promovare şi informare privind un stil de viată sănătos în vederea creşterii calităţii vieţii şi a prevenirii de afecţiuni cronice, promovarea şi derularea de acţiuni cu impact asupra protecţiei mediului înconjurător,inclusiv acţiuni de sprijin direct, tehnic şi/sau financiar pentru acţiuni ce au drept scop protecţia mediului înconjurător, dezvoltarea durabilă şi reducerea emisiilor de CO2
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular