SPRIJINIREA INTEGRARII SOCIALE

Asociația “Sprijinirea Integrării Sociale” (ASIS) este o organizație românească neguvernamentală, non-profit, înființată în anul 1994. Asociația a fost creată la inițiativa unui grup de români care și-au propus să contribuie, prin acțiuni umanitare, la ameliorarea situației unor categorii sociale defavorizate. În acest moment, prioritare pentru ASIS sunt următoarele persoane vulnerabile pentru care am dezvoltat servicii de sprijin:
- familii în dificultate, servicii pentru părinți și copii în egală masură (de ex: părinți singuri (dar nu exclusiv), fără loc de muncă, probleme de sănătate, sărăcie, probleme psihologice, școlare, familale, de locuință, etc);
- persoane fără adăpost;
Serviciile pe care le oferim:
Centrul pentru familie și Serviciul Prevenire- activități zilnice pentru copii, sprijin pentru părinți (consiliere, cafeneaua părinților, suport, acte și prestații sociale, ajutor material în funcție de situație, ajutor în relația cu autoritățile pentru obținerea unor ajutoare financiare și materiale, ajutor pentru a preveni separarea copilului de familia lui sau sprijin în situații de criză familială)
Programul STREET - asistență socială direct pe stradă pentru persoane fără adăpost, discuții cu ei pentru a le identifica nevoile urgente, sprijin pentru asistență medicală sau în relația cu autoritățile locale pentru a obține un ajutor specific financiar sau material, urgențe pe timp de iarnă, acte și consiliere, sprijin moral, social).

Website:
www.asis-ong.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular