ASOCIAȚIA "SPRIJINIREA INTEGRĂRII SOCIALE"

Asociația “Sprijinirea Integrării Sociale” (ASIS) este o organizație românească neguvernamentală, non-profit, înființată în anul 1994. Asociația a fost creată la inițiativa unui grup de români care și-au propus să contribuie, prin acțiuni umanitare, la ameliorarea situației unor categorii sociale defavorizate. În acest moment, prioritare pentru ASIS sunt următoarele persoane vulnerabile pentru care am dezvoltat servicii de sprijin:
- familii în dificultate (de ex: familii sărace și părinți singuri, fără loc de muncă, cu probleme de sănătate, psihologice, familiale, de locuință etc.), părinți și copii în egală masură;
- părinți și copii fără probleme materiale, dar care au dificultăți de relaționare în familie, la școală și în alte contexte sociale;
- persoane fără adăpost;
Serviciile pe care le oferim:
Centrul pentru Familie - oferă sprijin pentru rezolvarea celor mai urgente probleme ale părinților (consiliere socială și psihologică, deprinderi de parenting, acompaniere, obținerea unor acte și prestații sociale, ajutor material în funcție de situație, medierea relației cu autoritățile etc.) și consiliere, activități educative, de socializare și timp liber cu copiii.
Programul de Asistență Socială Stradală - oferă asistență direct pe stradă persoanelor fără adăpost pentru nevoi urgente (acte de identitate, servicii medicale, cazare în adaposturile autorităților publice locale, sprijin moral etc.).

Website:
www.asis-ong.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular