ASCHF-R FILIALA ARGES

În anul 1991, pe fondul unui vid legislativ în domeniul protecţiei, promovării persoanelor cu handicap, doctor Luminiţa Pădure a convins un număr important de părinţi, care îngrijesc la domiciliu copii/tineri cu handicap fizic, să se asocieze şi să înfiinţeze A.S.C.H.F-R filiala Argeş.
Am devenit astfel membri ai A.S.C.H.F-R, înfiinţată în 1990 de doctorul Nicolae Robănescu, organizaţie cu 9 (NOUA ) filiale judeţene.
Familia mare a A.S.C.H.F-R filiala Argeş este formată din 176 de familii în care regăsim 1 sau doi copii/tineri cu handicap fizic/asociat.
Obiectivul major: îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru copilul/tânărul cu handicap fizic şi pentru familiile aparţinătoare.
Îndeplinirea obiectivului organizaţiei a presupus desfăşurarea de activităţi pe mai multe planuri: social, educativ, legislativ, organizatoric, contacte internaţionale, parteneriate,relaţia cu autorităţile şi instituţiile statului, informarea membrilor, vizibilitatea şi socializarea.
VIZIUNE, MISIUNE, SCOP, FILOSOFIE ŞI OBIECTIVE

VIZIUNE:
O lume în care copiii şi tinerii cu dizabilităţi fizice sau asociate îşi valorifică potenţialul şi sunt membri cu drepturi depline ai societăţii.
MISIUNE:
Dezvoltarea de programe cu şi pentru copiii şi tinerii cu handicap fizic/asociat şi familiile acestora în vederea facilitării incluziunii sociale.
SCOP:
Îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a copiilor şi tinerilor cu handicap fizic/asociat, a familiilor care îi au în îngrijire.

Website:
aschfrdisabilitate.wordpress.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de redirectionare?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa pana la 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei pana la 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular