ASCHF-R FILIALA ARGES

În anul 1991, pe fondul unui vid legislativ în domeniul protecţiei, promovării persoanelor cu handicap, doctor Luminiţa Pădure a convins un număr important de părinţi, care îngrijesc la domiciliu copii/tineri cu handicap fizic, să se asocieze şi să înfiinţeze A.S.C.H.F-R filiala Argeş.Am devenit astfel membri ai A.S.C.H.F-R, înfiinţată în 1990 de doctorul Nicolae Robănescu, organizaţie cu 9 (NOUA ) filiale judeţene. Familia mare a A.S.C.H.F-R filiala Argeş este formată din 176 de familii în care regăsim 1 sau doi copii/tineri cu handicap fizic/asociat. Obiectivul major: îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru copilul/tânărul cu handicap fizic şi pentru familiile aparţinătoare. Îndeplinirea obiectivului organizaţiei a presupus desfăşurarea de activităţi pe mai multe planuri: social, educativ, legislativ, organizatoric, contacte internaţionale, parteneriate,relaţia cu autorităţile şi instituţiile statului, informarea membrilor, vizibilitatea şi socializarea. VIZIUNE, MISIUNE, SCOP, FILOSOFIE ŞI OBIECTIVEVIZIUNE: O lume în care copiii şi tinerii cu dizabilităţi fizice sau asociate îşi valorifică potenţialul şi sunt membri cu drepturi depline ai societăţii.MISIUNE: Dezvoltarea de programe cu şi pentru copiii şi tinerii cu handicap fizic/asociat şi familiile acestora în vederea facilitării incluziunii sociale.SCOP: Îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a copiilor şi tinerilor cu handicap fizic/asociat, a familiilor care îi au în îngrijire.

Website:
aschfrdisabilitate.wordpress.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular