Asociația Studenților la Sociologie și Asistență Socială

AS-SAS este o asociație dedicată tuturor studenților de la Facultatea de Sociologie și
Asistență Socială a Universității din București, cu scopul de a sprijini interesele comune ale studenților și a le promova şi apăra drepturile. Asociația facilitează comunicarea între studenții facultății și conducere şi reprezintă, totodată, un mediu prielnic dezvoltării personale şi profesionale a acestora, voluntarii având ocazia să îşi descopere potenţialul, să își dezvolte abilitățile și cunoștințele şi să participe la diverse evenimente marca ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România) și nu numai, contribuind în acest fel la scopul și obiectivele organizației. În plus, proiectele şi evenimentele organizate de către AS-SAS contribuie la dezvoltarea culturală şi profesională a tinerilor cărora acestea li se adresează. JOBenul AS-SAS (târgul de joburi și internship-uri), conferinţele ,,Sociolog pe piaţa muncii” şi ,,Asistent social pe piaţa muncii”, Seara de film la CinemAS-SAS, campania progresivă de conştientizare a drepturilor și obligațiilor studenților, Ghidul Bobocului, ,,De Dragobete, zâmbește românește!’’, campania online ,,Despre sesiune. De la studenți culese’’, „Licenţă ca la carte”, „Sesiunea ne face pe toţi eroi’’, cercetările și evaluările despre desfășurarea anului universitar și sesiunea de examene sunt câteva dintre exemplele care ne definesc activitatea.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular