ART TU Cluj-Napoca

Echipa de Formula Student „ART TU Cluj-Napoca” își desfășoară activitatea în cadrul și împreună cu studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTC-N).

Scopul echipei este acela de a oferi studenților UTC-N oportunități de dezvoltare profesională și personală, prin apartenența la un mediu care îmbină toate aspectele unui proiect ingineresc de anvergură, asemenea celor abordate în cadrul companiilor de profil din domeniul automobilelor și nu numai.

Obiectivul nostru principal este ca în anul 2022 să devenim prima echipă de Formula Student din România care participă în cadrul acestei competiții internaționale la secțiunea de monopost cu propulsie electrică, fiind astfel aliniați tendințelor actuale de la nivel global din domeniul ingineriei autovehiculelor.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular